Van Egmond Groep |

Met elkaar zorgen we ervoor dat de juiste kwaliteit bereikt wordt. Want wanneer wij met je meedenken en je kunnen ontzorgen op het gebied van producten en diensten in elektrotechniek en industriële automatisering, heb jij weer de ruimte om te blijven ontwikkelen binnen jouw kernactiviteiten. We vinden het belangrijk om met je mee te denken, naar de meest innovatieve oplossingen te zoeken én onze jarenlange ervaring voor je te laten werken.

Missie
Door de kennis van onze ervaren en betrokken medewerkers over processen, industriële oplossingen en applicaties van klanten te delen en te borgen, kunnen we samen met onze (industriële) klanten elke uitdaging aan om te komen tot slimmere en betere meerwaarde in de gehele keten.

Visie
We gaan samen met onze huidige en nieuwe industriële leveranciers en klanten toekomstige uitdagingen aan door als één landelijke, dichtbij opererende industriële dienstverlener te blijven investeren in human capital, supply chain en digitalisering. Deze kennis ontwikkelen, borgen en delen we met de totale keten die wij continu uitdagen met verrassende oplossingen.